Go Back   The 75 and ZT Owners Club Forums > Social Forums > Technology Forum
Register FAQ Image Gallery Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1st November 2019, 20:15   #1
jackatesme
This is my second home
 
jackatesme's Avatar
 
rover 75 saloon.Nissan x-trail

Join Date: Mar 2013
Location: rhymney
Posts: 3,194
Thanks: 1,872
Thanked 853 Times in 532 Posts
Default Download speeds.

Some months ago i had poor download speed on laptop,got in touch with B.T. After a thorough investigation by engineers fault was found with indoors cable.They done a good job of replacing cable at no cost to me. My download speed was 60/70 and i told B.T how grateful i was.
BUT been checking speed a few times last few days,not once was it over 6.5 at the moment it's 3.66. Can anyone explain why this should be,is it because i need a new laptop or is it a B.T. fault.
__________________
- John B signing out
Maralyn was born 9th Sept 2004 14.44.48.
103,597 of 112,381 (75s)
3,021 of 4,744 Connie SE
239 of 1.685 Platinum Gold.
"Maralyn": Platinum Blonde,Troublesome,Unpredictable.
jackatesme is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2019, 13:39   #2
Lancpudn
This is my second home
 
Lancpudn's Avatar
 
2000 Rover 75 2.5 V6 auto connoisseur SE high line

Join Date: Oct 2015
Location: Lancashire
Posts: 9,410
Thanks: 2,990
Thanked 2,192 Times in 1,668 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jackatesme View Post
Some months ago i had poor download speed on laptop,got in touch with B.T. After a thorough investigation by engineers fault was found with indoors cable.They done a good job of replacing cable at no cost to me. My download speed was 60/70 and i told B.T how grateful i was.
BUT been checking speed a few times last few days,not once was it over 6.5 at the moment it's 3.66. Can anyone explain why this should be,is it because i need a new laptop or is it a B.T. fault.

I cant see it being your laptop, Are you using it hardwired or Wi-Fi? Our Virgin media broadband Wi-Fi ended up rubbish speeds but plugged in using the ethernet cable was fine.I'm using an old HP workstation that's from 2009 and speeds are good.




__________________


Blessed are the tea makers.
http://www.dailymotion.com/video/x3b...auto-2000_auto
Lancpudn is offline   Reply With Quote
Old 2nd November 2019, 21:27   #3
jackatesme
This is my second home
 
jackatesme's Avatar
 
rover 75 saloon.Nissan x-trail

Join Date: Mar 2013
Location: rhymney
Posts: 3,194
Thanks: 1,872
Thanked 853 Times in 532 Posts
Default

I am using Wi-Fi. Cabling would be an inconvenience, also i have the g/children complaining about reception on their phones. Will give B.T. a call.
I have been in touch with Virgin Media,they don't cover our area. That's one problem of living in the upper region of the S.Wales valleys. We call it the land that time forgot.
__________________
- John B signing out
Maralyn was born 9th Sept 2004 14.44.48.
103,597 of 112,381 (75s)
3,021 of 4,744 Connie SE
239 of 1.685 Platinum Gold.
"Maralyn": Platinum Blonde,Troublesome,Unpredictable.

Last edited by jackatesme; 2nd November 2019 at 22:53..
jackatesme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006-2019, The Rover 75 & MG ZT Owners Club Ltd